ATO'DA İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİ…

Üniversite eğitimini Oda'ya taşıyarak Türk Hava Kurumu Üniversitesiyle işbirliği gerçekleştirip bünyesinde İşletme Yüksek Lisansı (MBA) programı gerçekleştiren Ankara Ticaret Odası (ATO) yeni yılda da İngilizce Dil Eğitim programına başladı.

Türk Dünyasından Haberler 14.02.2014 11:45:39 0
ATO

14 ŞUBAT 2014- Üniversite eğitimini Oda’ya taşıyarak Türk Hava Kurumu Üniversitesiyle işbirliği gerçekleştirip bünyesinde İşletme Yüksek Lisansı (MBA) programı gerçekleştiren Ankara Ticaret Odası (ATO) yeni yılda da İngilizce Dil Eğitim programına başladı.

 Ankara Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamaya göre,  İngilizce Dil Eğitimine yönelik program ATO Yönetim Kurulu kararıyla başlatıldı. Bu karar doğrultusunda, yabancı dil eğitimi alanında başarılarıyla adından söz ettiren British Town ile protokol imzalandı. Mesai saatleri dışında gerçekleşen İngilizce dil eğitimine aralarında komite, meclis üyeleriyle personelin bulunduğu 43 kişi katılıyor.

 ATO İngilizce Dil Eğitim programı için ikisi başlangıç düzeyi, biri de business İngilizce (iş İngilizcesi) olmak  üzere üç sınıf açıldı. ATO salonlarında, haftada 9 saat olarak gerçekleştirilecek dil eğitim programında bir kur 100 saatlik eğitimden oluşacak.

 -ATO’DAN PERSONELİN KARİYERLERİNE BİR KATKI DAHA-

 ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ATO olarak hem üyeleri hem de çalışanları geliştirmek için çok yönlü çalışmalar yürüttüklerini belirterek, mesai saatlerinde üyelere hizmet veren ATO’nun mesai saatleri dışında da personelin mesleki ve kişisel gelişimine yönelik faaliyetler düzenlediğini söyledi.

 Dünyadaki ekonomik ve teknolojik gelişmeler sonucunda İngilizcenin dünya dili haline geldiğini belirten Bezci, Türkiye’nin AB’ye üyelik ve uyum sürecinde de İngilizce dilini bilen ve kullanan insan kaynağının var olmasının önemine dikkat çekti. Bezci, ATO olarak eğitim programlarını desteklediklerini belirterek, “Personelin kariyerlerine eğitim faaliyetleri organize ederek katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Daha eğitimli personel ATO’nun çalışmalarının da daha verimli olmasını sağlayacaktır” dedi.  

 -ATO ÜYELERİNE İŞ İNGİLİZCESİ-

İhracatı artırabilmek amacıyla ATO üyelerinin yurt dışı fuarlara yönlendirdiklerini anlatan Bezci, “Her yıl üyelerimizle yurtdışı fuarlara ve iş görüşmelerine katılmaktayız. Bu görüşmelerde üyelerimizin tercümana ihtiyacı olmadan kendi bağlantılarını bizzat kendilerinin kurmaları amacıyla ATO’da bussines (iş) ingilizce kurslarını başlattık” diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA



27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90